Πολιτική επιστροφών

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.toalfavitarisou.gr.

Παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος: Αν στο προ προϊόν που αγοράσατε παρατηρήσατε κάποια κατασκευαστική ανωμαλία, που δεν οφείλεται σε κακή χρήση, μπορείτε να μας το αποστείλετε με courier στην διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου αρ. 103 Πολύκαστρο, Τ.Κ.:61299 ή να μας το επιστρέψετε αυτοπροσώπως, για να μπορέσουμε κι εμείς ακολούθως να στο στείλουμε στην κατασκευάστρια εταιρεία, για να διαπιστωθεί, εάν όντως πρόκειται για εργοστασιακό ελάττωμα, όπου σε καταφατική περίπτωση το αντικαθιστούμε δωρεάν κι άμεσα.

Παραλαβή λανθασμένου κωδικού/προϊόντος: Στην περίπτωση που από δική μας υπαιτιότητα και μόνο στάλθηκε σε εσάς άλλος κωδικός προϊόντος από αυτόν που παραγγείλατε, τότε σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το κόστος μεταφοράς. Εάν όμως, παραλάβατε το σωστό προϊόν, αλλά θέλετε να το αλλάξετε με άλλο τότε επιβαρύνεστε με τα κόστη μεταφοράς.

Για την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει:

Να υπάρχει η απόδειξη αγοράς κατά την επιστροφή του προϊόντος και το προϊόν να μην έχει κακοποιηθεί καθώς ανοίχτηκε από τη συσκευασία, γιατί άλλως χάνετε το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης όσο και το δικαίωμα επιστροφής του λόγω παραλαβής λανθασμένου κωδικού και μάλιστα σε διάστημα εντός 10 ημερών από την παραλαβή τους. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν μπορεί να ασκηθεί για αγαθά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένα για τον συγκεκριμένο καταναλωτή.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική των επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.